EN
Të gjitha kategoritë

RRETH sunny glove

 • 1.Normalized quality control

  Department of quality assurance in charge of material and products inspection from all processes and reporting.

 • 2.Delivery Just-In-Time

  Production planning department is responsible for making weekly and second day plans.

 • 3.OEM & ODM

  Yes. Technical department will responsible for it.

 • 4.After-Sell service

  Yes. After-Sell service department will responsible for it.

Prodhim Punishte


Good environment

Magazina e lëndës së parë

Magazina e produktit të përfunduar

Linja e prodhimit të paketimit të automjeteve

Punëtori e paketimit

Punëtoria e shtypjes

Linja e prodhimit të veshur me PU

Shiko më shumë +

tonë forcë


The manufacturer with integrated processing equipment

tonë Produkte


 • të gjithë
 • Doreza ESD
 • Doreza me prekje
 • Pritini Dorezat e Rezistencës
 • Doreza te veshura me PU
 • Doreza nitrile
 • Doreza mekanike
 • Doreza me pika PVC
 • Doreza kopshti
Shiko më shumë +

Aplikacion


Our gloves are used in various industries

Montimi elektronik

Fijet e fibrave shpërhapëse elektrostatike (ESD) përzihen me najlon me garzë të ulët për të reduktuar grumbullimin statik në sipërfaqen e dorezës për performancë të përmirësuar në montimin e elektronikës.

Fotonika & Gjysem perçuesi

Këto doreza ESD janë krijuar për të punuar me pajisje statike të ndjeshme ku duhen shmangur duar të zhveshura. Fijet përçuese vendosen çdo 10 mm për të shpërndarë një ngarkesë me një shpejtësi më të lartë.

Industria automobilistike / mekanike

Ju mund ta mbani veten të sigurt dhe të parandaloni rreziqet që lidhen me prerjen nga gjërat që ju rrethojnë në punë. Mbani në mend se mbi një milion punëtorë përfundojnë të mbyllur në dhomat e urgjencës çdo vit për shkak të lëndimeve të duarve.

Shtypja e ushqimit

Ju mund ta mbani veten të sigurt dhe të parandaloni rreziqet që lidhen me prerjen nga gjërat që ju rrethojnë në punë. Mbani në mend se mbi një milion punëtorë përfundojnë të mbyllur në dhomat e urgjencës çdo vit për shkak të lëndimeve të duarve.

Përpunimi dhe instalimi i qelqit

Ju mund ta mbani veten të sigurt dhe të parandaloni rreziqet që lidhen me prerjen nga gjërat që ju rrethojnë në punë. Mbani në mend se mbi një milion punëtorë përfundojnë të mbyllur në dhomat e urgjencës çdo vit për shkak të lëndimeve të duarve.

Examples of Industry Applications:

The products are widely used in the fileds of electroics industry,semiconductor,auto parts assembly,product packaging,electronic and electrical assembly,light assembly,dust-free workshop and daily life.

LAJME


Real-time information
15ditë 2021-05
Rreth dorezave anti statike

Është bërë nga fije speciale antistatike.

Shiko më shumë +
14ditë 2021-05
Kur do t'ju duhen doreza anti statike?

Doreza antistatike përdoret në mjedisin e punishtes antistatike, të pastër dhe pa pluhur që kërkon doreza për të funksionuar.

Shiko më shumë +
27ditë 2020-02
Sunnny Glove po transformon linjën e prodhimit të zhytjes

Në periudhën e fundit, Sunny Glove po transformon linjën e prodhimit të zhytjes. Për të vazhduar me trendet e tregut...

Shiko më shumë +