EN
Të gjitha kategoritë

Aplikacion

Ti je ketu : home>Aplikacion>Përpunimi dhe instalimi i qelqit

Përpunimi dhe instalimi i qelqit


Ju mund ta mbani veten të sigurt dhe të parandaloni rreziqet që lidhen me shkurtimin e gjërave përreth jush në punë. Mbani në mend se mbi një milion punëtorë përfundojnë duke u mbyllur në dhomat e urgjencës çdo vit për shkak të dëmtimeve të duarve.