EN
Të gjitha kategoritë

Lajme

Ti je ketu : home>Lajme

Kur do t'ju duhen doreza anti statike?

2021 / 05 / 14 75

Doreza anti statike përdoret në mjedisin anti-statik, të pastër dhe pa pluhur, i cili kërkon doreza për të punuar. Veshja e dorezave anti-statike mund të parandalojë prekjen e drejtpërdrejtë të gishtërinjve të operatorit me përbërësit e ndjeshëm statik dhe mund të shkarkojë në mënyrë të sigurt ngarkesën statike të trupit të njeriut të kryer nga operatori. Shtë e nevojshme që punëtorët në industrinë e gjysmëpërçuesve, industria optoelektronike, prodhimi i gjysmëpërçuesve, prodhimi elektronik i tubave me fotografi, ndërmarrjet prodhuese të pllakave amë kompjuterike dhe impiantet e prodhimit të telefonave celularë të veshin kur punojnë.

imazh