EN
Të gjitha kategoritë

Lajme

Ti je ketu : home>Lajme

Doreza Sunnny po Transformon Linjën e Prodhimit të Zhytur

2020 / 02 / 27 7

Në periudhën e fundit, Sunny Doreza po transformon linjën e prodhimit. Në mënyrë që të vazhdojmë me trendet e tregut, ne planifikojmë të transformojmë linjën e prodhimit në atë të specializuar në prodhimin e dorezave rezistente, në mënyrë që të prodhojmë doreza me cilësi të lartë me çmime të drejta dhe të plotësojmë kërkesat në rritje të klientëve. Ky transformim i linjës së prodhimit do të zgjasë rreth 4 muaj dhe pritet të përfundojë në qershor.