EN
Të gjitha kategoritë

Lajme

Ti je ketu : home>Lajme

Rreth dorezave anti statike

2021 / 05 / 15 108

Isshtë bërë nga fije speciale anti-statike. Materiali bazë është i përbërë nga poliestër dhe fibra përçuese. Distanca midis fibrave përçuese është 4 mm, 5 mm ose 10 mm. Dorezat kanë elasticitet të shkëlqyeshëm dhe veti anti-statike për të parandaluar që elektriciteti statik i gjeneruar nga trupi i njeriut të dëmtojë produktin. , Isshtë i përshtatshëm për përdorim të gjerë në industrinë elektronike, gjysmëpërçuesit, punëtoritë pa pluhur dhe çdo ditë.

imazh