EN
Të gjitha kategoritë

Pritini Dorezat e Rezistencës

Ti je ketu : home>Produkte>Pritini Dorezat e Rezistencës

High Quality Cut Resistant Glove

Code:6006YBN

Madhësi: 7-11

Color:Yellow Cut-resistant glove core、Black nitrile

Shumë elastik dhe me peshë të lehtë

Good wearing quality and tear resistance

Grip i shkëlqyeshëm dhe shkathtësi


  • Përshkrim

  • hetim

  • Produkte të Ngjashme

PËRSHKRIMI
HETIM
Na kontaktoni