EN
Të gjitha kategoritë

Rreth nesh

Ti je ketu : home>Rreth nesh

Profili i Kompanisë


Rudong Sunny Glove Co., Ltd., e themeluar në vitin 2010, është një prodhues profesional i dorezave të ndryshme të sigurisë së punës. Të tilla si doreza PU, doreza antistatike, doreza kundër prerjes etj.

      Kompania ka një grup të plotë të pajisjeve të përpunimit të prodhimit, që përfshijnë dy komplete makinerie për mbështjellësin e fijeve 160 komplete makinerish automatike thurjeje, linja të automatizuara të veshjes me PU në gisht dhe pëllëmbë, gjithashtu, katër komplete makinerie printimi dhe një makinë ambalazhimi automatik në mënyrë që, mund të kompletojë produktet e integruara në objektin e vetëm. 

    Kompania është e specializuar në prodhimin e dorezave me fibër karboni, doreza me fibër bakri, doreza rezistente ndaj prerjes, doreza me vija antistatike, doreza poliestër dhe najloni dhe lloje të tjera. Këto produkte përdoren gjerësisht në fushën e industrisë elektronike, gjysmëpërçuesve, montimit të pjesëve të automjeteve, paketimit të produkteve, montimit të lehta, punëtorisë pa pluhur dhe jetës së përditshme.

   Që nga themelimi i saj, kompania i është përmbajtur filozofisë së biznesit të "cilësisë, efikasitetit, integritetit dhe inovacionit". Kompania ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, dhe produktet kanë kaluar certifikatat SGS, CE. Përveç kësaj, kompania insiston në ofrimin e produkteve dhe shërbimeve më të mira për klientët. Për këtë arsye, të gjitha produktet po shiten mirë në mbarë botën, duke përfshirë Evropën, Amerikën, Japoninë dhe vende të tjera të Azisë Juglindore.

   Duke shfrytëzuar këtë mundësi, ne presim të bashkëpunojmë me ju, për të krijuar një të ardhme të shkëlqyer së bashku!

PSE ZGJIDHNI NA


Prioriteti ynë i cilësisë, marketingu i forcës në botë

ÇERTIFIKATA E KOMPANIS