Стапи во контакт

Што ќе

Компанијата е специјализирана за производство на ракавици од јаглеродни влакна, ракавици од бакарни влакна, ракавици отпорни на сечење, антистатички ракавици со пруги, полиестерски и најлонски ракавици и други сорти.

Знаејќи го идеалното решение за ракавици посоодветно за вашата индустрија

Rudong Sunny Glove Co., Ltd., обезбедува приспособени решенија за сите клиенти. Нашиот искусен персонал е секогаш при ракаМоже да разговара за вашите барања и да обезбеди целосно задоволство на клиентите.

Видео

За SUNNY

Rudong Sunny Glove Co., Ltd., е професионален производител на разни работни безбедносни ракавици. Како што се PU ракавици, антистатички ракавици, ракавици против сечење итн.

13( години )

Искуство во компанијата

56( вретена )

Машина за завиткување

160(станици)

Целосно автоматска машина за плетење

73(напис)

Линија за обложување

„Квалитет, ефикасност, интегритет и иновација“

Зошто да изберете нас

Sunny обезбедува доверливи услуги за своите клиенти, обезбедувајќи ESD ракавици со врвен квалитет, брза испорака и одлична поддршка за корисниците. Нашата посветеност на задоволството на клиентите е најважна.

Со кои клиенти соработувавме

По 10 години соработка со клиенти во електронската индустрија, воспоставивме многу долгорочни партнерства.

Примена на нашите ракавици

Rudong Sunny Glove Co., Ltd., е професионален производител на разни работни безбедносни ракавици. Како што се PU ракавици, антистатички ракавици, ракавици против сечење итн.

Автомобилски индустрии

Автомобилски индустрии

Автомобилски индустрии

Нашите работни безбедносни ракавици нудат заштита од исеченици и гребнатини, обезбедувајќи безбедност при ракување со остри алати, делови и материјали во автомобилското производство и монтажа.

Електронско собрание

Електронско собрание

Електронско собрание

Заштитувајќи од статичко празнење, нашите ракавици се идеални за склопување на деликатни електронски компоненти, производство на полупроводници и средини за чиста просторија.

Фотоника и полупроводник

Фотоника и полупроводник

Фотоника и полупроводник

Нашите работни безбедносни ракавици се специјално дизајнирани да спречат електростатско празнење, што ги прави идеални за ракување со чувствителни електронски компоненти во индустријата за фотографии и полупроводници.

Автомобилска/машинска индустрија

Автомобилска/машинска индустрија

Автомобилска/машинска индустрија

Со одлично држење и издржливост, нашите ракавици обезбедуваат зголемена безбедност и умешност за задачи како што се ракување со алати, работа со машина и општо одржување во автомобилскиот и механичкиот сектор.

Пресување на храна

Пресување на храна

Пресување на храна

Дизајнирани да ги исполнуваат хигиенските стандарди, нашите ракавици нудат заштита од исеченици, хемикалии и загадувачи, обезбедувајќи безбедно ракување и преработка на храна во прехранбената индустрија.

Општи апликации

Општи апликации

Општи апликации

Разноврсни и сигурни, нашите ракавици се погодни за широк опсег на општи апликации, обезбедувајќи заштита и удобност во различни индустрии и средини на работното место.

Вести

Останете во тек со најновите вести и настани во Sunny со проверка на нашиот дел за вести, каде што можете да најдете вредни сознанија, трендови во индустријата и возбудливи ажурирања за нашите производи и услуги.