EN
сите категории

апликација

Ти си тука : Дома>апликација>Фотоника и полупроводник

Фотоника и полупроводник


Овие ESD ракавици се дизајнирани да работат со статички чувствителни уреди каде што треба да се избегнуваат голи раце. Проводното предиво е распоредено на секои 10 мм за да се потроши полнењето со поголема брзина.