Стапи во контакт

Sunny, професионален производител на PU ракавици

Sunny, производител на PU ракавици со 10+ години искуство, нуди производи и услуги со врвен квалитет. PU ракавици се користат во различни индустрии како електрониката и автомобилската индустрија. Тие обезбедуваат дополнителни придобивки за производство без проблеми.

Ракавици обложени со СТП
Дома>Производи>Ракавици обложени со СТП

Професионални PU ракавици

Sunny нуди палета на професионални PU ракавици во различни бои и за различни апликации, обезбедувајќи им на клиентите широк избор за избор.

Предности на нашите PU ракавици

Предности на нашите PU ракавици

PU ракавиците обезбедуваат супериорна заштита од исеченици, дупнатини и хемикалии, а исто така нудат одлична умешност, можност за дишење и удобност, што ги прави идеални за различни индустрии.

Примена на нашите PU ракавици

Разновидните PU ракавици на Sunny се добро прилагодени за низа индустрии, вклучително автомобилска, електроника и производство, обезбедувајќи сигурна заштита од исеченици, гребнатини, хемикалии и дупнатини, а истовремено овозможуваат одлична умешност и дише.

Со кои клиенти соработувавме

Повеќе од една деценија, Sunny е вклучена во индустријата за PU ракавици, соработувајќи со бројни клиенти ширум светот.

Кои услуги можеме да ги обезбедиме

Sunny обезбедува доверливи услуги на своите клиенти, обезбедувајќи PU ракавици со врвен квалитет, брза испорака и одлична корисничка поддршка. Нашата посветеност на задоволството на клиентите е најважна.