Стапи во контакт

Дома>Вести

Трансформирајте ја производната линија, подобрете го квалитетот и ефикасноста на производството

Ноември 21, 2019

320

Со цел дополнително да се намали загадувањето на животната средина, да се оптимизира квалитетот на производите и да се подобри ефикасноста на производството......

Rudong Sunny Glove Co., Ltd го следи технолошкиот напредок во процесот на развој, се придржува до концептот на иновација и постојано воведува нови технологии и опрема. Со цел дополнително да го намалиме загадувањето на животната средина, да го оптимизираме квалитетот на производите и да ја подобриме ефикасноста на производството, извршивме 10-дневна трансформација на производната линија. Имплементацијата на овој проект значително го подобри нивото на нашата индустрија и создаде поголеми социјални и економски придобивки.