Стапи во контакт

Дома>Вести

Новоформираното одделение за меѓународна трговија

Јули 01, 2019

310

Одделот за меѓународна трговија на компанијата Рудонг Сончев ракавици, Ltd е основан на 1 јули 2019 година.

Одделот за меѓународна трговија на Рудонг Сончев ракавици ко., Ltd е основана на 1 јулиst 2019. Со цел да се подобри конкурентноста на претпријатието и меѓународната визија. Поради 70% повеќе од производите на компанијата (како на пр ESD ракавици, анти-статички ракавици, ракавици против сечење) се за глобалниот пазар и се извезуваат преку трговци. Квалитетот на нашите производи е на ниво на извоз. Раководителот на одделот има дваесетгодишно искуство во меѓународна трговија и има работено во богатство 500 компании и големи мултинационални компании кои имаат богато искуство во меѓународниот трговски процес, контрола на квалитетот, управување со ризик и обука на персоналот итн. Rudong Sunny glove co., Ltd од сесрдно ќе ви служи за клиентите ширум светот преку динамичниот тим.