Стапи во контакт

Дома>Вести

Сончева ракавица 18G ESD Ракавици

Септември 22, 2019

402

Со цел да им се обезбеди на клиентите поудобно искуство при носење, како и да се запознаеме со клиентот.........

Со цел да им се обезбеди на клиентите поудобно искуство при носење, како и да се исполнат рафинираните барања за производство на ракавици на клиентите. Rudong Sunny gloves co.,ltd неодамна успешно разви 18G ESD ракавици. Ракавицата 18G е значително потенка од ракавицата 13G, повеќе како слој на кожа на раката на работникот што им овозможува на прстите пофлексибилно да манипулираат со деликатниот производствен процес.