Стапи во контакт

Дома>Вести

Sunnny Glove ја трансформира производната линија на Dipping

Февруари 27, 2020

359

Во последниов период, Sunny Glove ја трансформира производната линија за потопување. За да бидете во тек со трендовите на пазарот...

        Во последниов период, Sunny Glove ја трансформира производната линија за потопување. Со цел да бидеме во тек со трендовите на пазарот, планираме да ја трансформираме производствената линија во онаа специјализирана за производство на ракавици отпорни на сечење, за да произведеме висококвалитетни ракавици со фер цени и да ги задоволиме растечките барања на клиентите. Оваа трансформација на производната линија ќе трае околу 4 месеци и се очекува да биде завршена во јуни.