EN
сите категории

Вести

Ти си тука : Дома>Вести

Индискиот клиент за посета на Sunny ракавица

2019 / 08 / 28 253

26 августth 2019. Директорот Маниш и Панкај од Мектроникс Маркетинг Сервисс дојдоа и го посетија Сончев ракавица.

Мистер Маниш и Панкај специјално возат 2 часа за да ја посетат нашата фабрика. .

Поради набавка на ESD ракавици од трговски друштва, не можеше да се гарантира времето и квалитетот на испораката, што доведе до пропаѓање на бизнисот.

 

Г-дин Маниш даде потврда за производствениот капацитет на фабриката и го пофали системот за контрола на квалитетот.

 

Двете страни имаа пријатен разговор за количината на нарачката, цената, начинот на испорака и слично. Г-дин Маниш ги зеде примероците и го презентираше дека ќе организира нарачка кога ќе се врати во Индија.