EN
сите категории

Вести

Ти си тука : Дома>Вести

Одлука за присуство на изложбата AplusA

2019 / 07 / 15 245

По прегледот и евалуацијата на поврзаниот саем во странство, Рудонг Сончев ракавици ко., Ltd планира да присуствува на изложбата AplusA. Изложбата AplusA е една од најголемите изложби на индустрија за безбедност при работа. Заштитните ракавици како подруга на производи за заштита на трудот. На Ракавици со врвна облога со PU, ракавици од јаглеродни влакна, ракавици од бакарни влакна широко се користат во електронската индустрија. Компанијата ќе ја искористи оваа можност да ја подобри својата репутација во странство.