Стапи во контакт

Дома>Вести

За анти-статички ракавици

Може 15, 2021

258

Изработен е од специјално антистатичко предиво.

Направен е од специјално антистатичко предиво. Основниот материјал е составен од полиестер и проводни влакна. Растојанието помеѓу спроводните влакна е 4мм, 5мм или 10мм. Ракавиците имаат одлична еластичност и антистатички својства за да спречат статички електрицитет генериран од човечкото тело да го оштетат производот. , Погоден е за широка употреба во електронската индустрија, полупроводници, работилници без прашина и секојдневно.

слика