EN
сите категории

апликација

Ти си тука : Дома>апликација>Пресинг на храна

Пресинг на храна


Можете да се чувате себеси безбедни и да ги спречите опасностите поврзани со тоа што ќе бидете исечени од работите околу вас на работа. Имајте на ум дека повеќе од милион работници годишно завршуваат затворени во собите за итни случаи поради повреди на рацете.