Стапи во контакт

Дома>апликација>Електронско склопување

Електронско склопување

Предивата од електростатско дисипативно (ESD) влакна се мешаат со најлон со ниска влакненца за да се намали статичкото натрупување на ракавиците ...

Предивата од електростатско дисипативно (ESD) влакна се мешаат со најлон со ниска влакненца за да се намали статичкото наталожување на површината на ракавиците за подобрени перформанси при склопувањето на електрониката.

Други сценарија за апликација