Стапи во контакт

Професионален производител на ракавици отпорни на сечење

Sunny има повеќе од 10 години искуство во производство на ракавици отпорни на сечење за широк опсег на опасни работни места, обезбедувајќи сеопфатни услуги и експертиза во индустријата.

Исечете отпорни ракавици
Дома>Производи>Исечете отпорни ракавици

Кои услуги можеме да ги обезбедиме

Sunny обезбедува доверливи услуги на своите клиенти, обезбедувајќи PU ракавици со врвен квалитет, брза испорака и одлична корисничка поддршка. Нашата посветеност на задоволството на клиентите е најважна.

Професионални ракавици отпорни на сечење

Sunny обезбедува доверливи услуги за своите клиенти, обезбедувајќи ракавици отпорни на сечење со врвен квалитет, брза испорака и одлична корисничка поддршка. Нашата посветеност на задоволството на клиентите е најважна.

  Сечење одделение Вовед

  Нивото на отпорност на сечење потребно за одредена индустрија ќе зависи од специфичните задачи и опасности кои се вклучени.

  Табела со параметри на Sunny за отпорност на сечење на различни материјали

  Табелата со параметри на Sunny за отпорност на сечење ги прикажува перформансите на различни материјали, овозможувајќи им на клиентите да изберат соодветно ниво на заштита за нивните специфични барања за работа.

  Како различни индустрии треба да избираат оценки за отпорност на сечење

  Различни индустрии треба да изберат степен на отпорност на сечење што одговара на нивото на ризик поврзан со материјалите и опремата со кои се ракува. На пример, на работниците од сервисот за храна може да им треба само оценка 2-3, додека ракувачите со стакло треба да користат оценка 5. На работниците во градежништвото и производството на метали може да им треба оценка 4-5, а на работниците во автомобилската индустрија 3-4.

  Функција на ракавици отпорни на Sunny Cut

  Ви ги претставуваме нашите висококвалитетни ракавици отпорни на сечење, ултимативно решение за безбедност и удобност на работното место. Погодни за различни индустрии, од сервисирање храна до градежништво, овие ракавици обезбедуваат врвна заштита.

  Користени материјали

  Нашите ракавици се направени од врвни материјали, обезбедувајќи и супериорна отпорност на сечење и долготрајна издржливост. И, со фокус на безбедноста и квалитетот на материјалот, можете да верувате дека нашите ракавици не само што се ефективни, туку и безбедни.

  Користени материјали
  Удобност што ја обезбедува

  Удобност што ја обезбедува

  Удобноста е клучна кога станува збор за работа со вашите раце, а нашите ракавици се дизајнирани со тоа на ум. Тие обезбедуваат удобно вклопување и одлична умешност, овозможувајќи ви да работите ефикасно и ефективно.

  Цена на производот

  И економичноста е приоритет за нас. Нашите ракавици се со прифатлива цена, што ви овозможува лесно да го облечете целиот ваш тим без да се скршите.

  Цена на производот

  за нас

  Rudong Sunny Glove Co., Ltd., основана во 2010 година, е професионален производител на различни работни безбедносни ракавици. Како што се PU ракавици, антистатички ракавици, ракавици против сечење итн.

  Компанијата е специјализирана за производство на ракавици од јаглеродни влакна, ракавици од бакарни влакна, ракавици отпорни на сечење, антистатички ракавици со пруги, полиестерски и најлонски ракавици и други сорти. Овие производи се широко користени во областа на електронската индустрија, полупроводниците, монтажата на автоделови, пакувањето на производите, лесното склопување, работилницата без прашина и секојдневниот живот.

  13+

  ( години )
  Искуство во компанијата

  56

  ( вретена )
  Машина за завиткување

  160

  (станици)
  Целосно автоматска машина за плетење

  73

  (напис)
  Линија за обложување

  • врска
  • врска

  Со кои клиенти соработувавме

  Повеќе од една деценија, Sunny е вклучена во индустријата за PU ракавици, соработувајќи со бројни клиенти ширум светот.