Стапи во контакт

Дома>апликација>Автомобилска / механичка индустрија

Автомобилска / механичка индустрија

Можете да се чувате себеси безбедни и да ги спречите опасностите поврзани со тоа да бидете исечени од работите околу вас на работа....

Можете да се чувате себеси безбедни и да ги спречите опасностите поврзани со тоа што ќе бидете исечени од работите околу вас на работа. Имајте на ум дека повеќе од милион работници годишно завршуваат затворени во собите за итни случаи поради повреди на рацете.

Други сценарија за апликација