Стапи во контакт

апликација

Ракавиците за заштита за работа се неопходни во индустриите каде работниците ракуваат со остри или опасни материјали. Тие се широко користени во градежништвото, производството на метали, автомобилската и прехранбената индустрија за да обезбедат соодветна заштита од исеченици, дупнатини и гребнатини.

апликација
Дома>апликација

Ние сме професионален производител на ракавици и може да произведе професионални ракавици кои се користат во различни области