EN
Kabeh Kategori

Sarung tangan layar tutul

Sampeyan kene: Omah>Products>Sarung tangan layar tutul

Sarung tangan layar tutul Sentuh Pria

Nggawe

Dhuwur-lentur lan bobot entheng

Sentuhan sensitif

Rintangan abrasion lan resistensi tahan luh

Genggeman lan ketangkasan apik banget

Ora gangguan karo kulit

Kode: 5002BW

Ukuran: 6-12

Color´╝ÜBlack polyester glove core,white PU



  • Description

  • Inquiry

  • produk Related

DESCRIPTION
PANALITEN