EN
Kabeh Kategori

Sarung Tangan Layar Sentuh

Sampeyan kene: Omah>Products>Sarung Tangan Layar Sentuh

5003WP White Polyester Liner Touch Screen Gloves

Code:5003WT

Size:6-12

Color:White polyester glove core,white PU

Bobot elastis lan abot banget

Tahan abrasi lan resistensi luh sing apik

Touch-sensitive


  • Description

  • Inquiry

  • produk Related

DESCRIPTION

jeneng Product

Touch screen gloves

Ora Ana

5003WP

Material

Polyester, Nylon, Carbon fiber, Copper fiber, PU

Size

XS, S, M. L, XL, XXL utawa khusus

Werna

Ireng, putih, abu-abu utawa khusus

Coated Type

PU coated on palm or fingertips

Liner

13/15/18 Gauge Polyester/Nylon/Carbon/Copper Liner

Feature

Manset elastis, bebas DMF, genggeman sing apik, Kinerja abrasi sing kuat, rajutan Mulus, Bernapas ing punggung

Logo

Nyithak layar sutra lan nyithak transfer panas, welcome kanggo nggawe logo sampeyan

Sample

free

Certificate

EN 420; EN388; ISO 90001

kapasitas

300000 puluhan saben wulan

paket

10 pasang / polybag, 300 pasang / karton (utawa dibutuhake)


PANALITEN
Contact Us