EN
Kabeh Kategori

Sarung Tangan Layar Sentuh

Sampeyan kene: Omah>Products>Sarung Tangan Layar Sentuh

Sarung Tangan Layar Sentuh Liner Polyester Putih 5003WP

Kode : 5003WT

Ukuran : 6-12

Werna: Inti sarung tangan poliester putih, PU putih

Bobot elastis lan abot banget

Tahan abrasi lan resistensi luh sing apik

Sensitif tutul


  • Description

  • Inquiry

DESCRIPTION

jeneng Product

Sarung tangan layar tutul

Ora Ana

5003wp

Material

Poliester, nilon, serat karbon, serat tembaga, PU

Size

XS, S, M. L, XL, XXL utawa khusus

Werna

Ireng, putih, abu-abu utawa khusus

Jinis dilapisi

PU dilapisi ing telapak tangan utawa driji

Liner

13/15/18 Gauge Polyester / Nylon / Carbon / Copper Liner

Feature

Manset elastis, bebas DMF, genggeman sing apik, Kinerja abrasi sing kuat, rajutan Mulus, Bernapas ing punggung

Logo

Nyithak layar sutra lan nyithak transfer panas, welcome kanggo nggawe logo sampeyan

Sample

free

Certificate

EN 420; EN388; ISO 90001

kapasitas

300000 puluhan saben wulan

paket

10 pasang / polybag, 300 pasang / karton (utawa dibutuhake)


PANALITEN
Contact Us