EN
Kabeh Kategori

Sarung Tangan Layar Sentuh

Sampeyan kene: Omah>Products>Sarung Tangan Layar Sentuh

5002YWT 9 # Sarung Tangan Pelapis Serat Tembaga Kuning Kuning Pu

awet

Soft

Code:5002YWT

Size:6-11(other sizes can be customized)

Color:Fluorescent yellow glove core、white PU(other colours can be customized)

  • Description

  • aplikasi

  • Inquiry

  • produk Related

DESCRIPTION

jeneng Product

Sarung tangan layar tutul

Ora Ana

5002YWT

Material

Poliester, nilon, serat karbon, serat tembaga, PU

Size

XS, S, M. L, XL, XXL utawa khusus

Werna

Ireng, putih, abu-abu utawa khusus

Jinis dilapisi

PU dilapisi ing telapak tangan utawa driji

Liner

13/15/18 Gauge Polyester / Nylon / Carbon / Copper Liner

Feature

Manset elastis, bebas DMF, genggeman sing apik, Kinerja abrasi sing kuat, rajutan Mulus, Bernapas ing punggung

Logo

Nyithak layar sutra lan nyithak transfer panas, welcome kanggo nggawe logo sampeyan

Sample

free

Certificate

EN 420; EN388; ISO 90001

kapasitas

300000 puluhan saben wulan

paket

10 pasang / polybag, 300 pasang / karton (utawa dibutuhake)


APLIKASI

Elektronik, Papan Sirkuit Cetak, Perakitan, Telekomunikasi, Semikonduktor, Surya, CD / DVD, Otomotif, Optik, Farmasi, Film, Pertanian, Restoran, Hotel, lsp. Nyuwun penawaran khusus kanggo jumlah pesanan sing akeh.

PANALITEN
Contact Us