EN
Kabeh Kategori

Sarung Tangan Layar Sentuh

Sampeyan kene: Omah>Products>Sarung Tangan Layar Sentuh

Kinerja Layar Sentuh 5001BWT Sarung Tangan Pelapis Pu Putih

Code:5002BWT

Ukuran : 6-12

Color:Black polyester glove core,white PU

Nggawe

Bobot elastis lan abot banget

Sensitif tutul

Tahan abrasi lan resistensi luh sing apik





  • Description

  • Inquiry

  • produk Related

DESCRIPTION

jeneng Product

Sarung tangan layar tutul

Ora Ana

5001BWT

Material

Poliester, nilon, serat karbon, serat tembaga, PU

Size

XS, S, M. L, XL, XXL utawa khusus

Werna

Ireng, putih, abu-abu utawa khusus

Jinis dilapisi

PU dilapisi ing telapak tangan utawa driji

Liner

13/15/18 Gauge Polyester / Nylon / Carbon / Copper Liner

Feature

Manset elastis, bebas DMF, genggeman sing apik, Kinerja abrasi sing kuat, rajutan Mulus, Bernapas ing punggung

Logo

Nyithak layar sutra lan nyithak transfer panas, welcome kanggo nggawe logo sampeyan

Sample

free

Certificate

EN 420; EN388; ISO 90001

kapasitas

300000 puluhan saben wulan

paket

10 pasang / polybag, 300 pasang / karton (utawa dibutuhake)


PANALITEN
Contact Us