EN
Kabeh Kategori

Sarung Tangan Dotted PVC

Sampeyan kene: Omah>Products>Sarung Tangan Dotted PVC

8002F Sarung Tangan Pvc Half Half Finer Quality Kualitas Banget

Code:8002F

Ukuran : 6-11

Kinerja abrasi sing apik

Color: White polyester 、white PVC dotted(other colours can be customized)


  • Description

  • Inquiry

  • produk Related

DESCRIPTION

jeneng Product

Sarung tangan burik PVC

Ora Ana

8002F

Material

Poliester, nilon, karbon, pvc

Size

XS, S, M. L, XL, XXL utawa khusus

Werna

Ireng, putih, abu-abu utawa khusus

Jinis dilapisi

PVC burik

Liner

13 Gauge Polyester / Nylon / Carbon Liner

Feature

Manset elastis, bebas DMF, genggeman sing apik, Kinerja abrasi sing kuat, rajutan Mulus, Bernapas ing punggung

Logo

Nyithak layar sutra lan nyithak transfer panas, welcome kanggo nggawe logo sampeyan

Sample

free

Certificate

EN 420; EN388; ISO 90001

kapasitas

300000 puluhan saben wulan

paket

10 pasang / polybag, 300 pasang / karton (utawa dibutuhake)


PANALITEN
Contact Us