EN
Kabeh Kategori

Sarung Tangan Dotted PVC

Sampeyan kene: Omah>Products>Sarung Tangan Dotted PVC

8001 Polyester Carbon Pvc Dotted Gloves

Anti-statis

Good abrasion performance

Code:8001

Size:6-11

Color: White polyester + carbon 、grey PVC dotted(other colours can be customized)

  • Description

  • Inquiry

  • produk Related

DESCRIPTION

jeneng Product

PVC dotted gloves

Ora Ana

8001

Material

Polyester, Nylon, carbon, PVC

Size

XS, S, M. L, XL, XXL utawa khusus

Werna

Ireng, putih, abu-abu utawa khusus

Coated Type

PVC dotted

Liner

13 Gauge Polyester/Nylon/Carbon Liner

Feature

Manset elastis, bebas DMF, genggeman sing apik, Kinerja abrasi sing kuat, rajutan Mulus, Bernapas ing punggung

Logo

Nyithak layar sutra lan nyithak transfer panas, welcome kanggo nggawe logo sampeyan

Sample

free

Certificate

EN 420; EN388; ISO 90001

kapasitas

300000 puluhan saben wulan

paket

10 pasang / polybag, 300 pasang / karton (utawa dibutuhake)


PANALITEN
Contact Us