Njaluk ing tutul

Omah>aplikasi>Photonics & Semikonduktor

Photonics & Semikonduktor

Sarung tangan ESD iki dirancang kanggo nggarap piranti sensitif statis ing ngendi tangan kosong kudu nyingkiri. ...

Sarung tangan ESD iki dirancang kanggo nggarap piranti sensitif statis ing ngendi tangan kosong kudu nyingkiri. Benang konduktif diwenehi jarak saben 10mm kanggo ngilangi muatan kanthi tingkat sing luwih dhuwur.

Skenario aplikasi liyane