EN
Kabeh Kategori

Sarung tangan Bersalinan PU

Sampeyan kene: Omah>Products>Sarung tangan Bersalinan PU

Inti sarung tangan nilon putih

Good abrasion and grip

Nggawe

Code:2301

Ukuran: S / 7, M / 8, L / 9, ukuran liyane bisa disesuaikan)

Color:White glove core

  • Description

  • aplikasi

  • Inquiry

  • produk Related

DESCRIPTION

Apa wae sarung tangan ESD / Anti statis

Sarung tangan anti-statis (ESD) minangka campuran serat konduktif lan sintetik sing luar biasa. Nyegah ngrusak statis kanthi sepasang sarung tangan sing mbantu sampeyan bisa nindakake sing paling apik.

Sarung tangan Anti-statis (ESD) nolak bledug ngempalaken biaya elektrostatik nalika nangani bahan rawan statis alus lan sensitif. Sarung tangan anti-statis (ESD) bisa terus-terusan, mbuwang statis kanthi aman. Konstruksi rajutan lancar kanggo kecekapan, sensitivitas lan taktik nyuda lemes ing papan kerja. Sawit lan driji dilapisi nyedhiyakake genggaman, abrasion lan resistansi sing luwih unggul. Perawatan bali lan ambegan anti-bakteri ningkatake rasa adhem lan kesegaran. Benang sing ditetepake ndadekake gratis.

Sarung tangan anti-statis (ESD) cocog kanggo teknisi sing asring kerja ing komputer utawa nangani peralatan sensitif statis - semikonduktor, pemasangan komputer, PDP, LED, LCD, ponsel lan pemasangan PCB. Sarung tangan bisa dicuci, tahan bahan kimia, banyu lan sinar ultraviolet kanggo macem-macem panggunaan. Kinerja anti-statis (ESD) bisa ditrapake kanggo kabeh sarung tangan tahan.

Sarung tangan sarung tangan ESD / Sarung tangan anti statis

Made of breathable, seemless knitting technique.

Pas banget saka konstruksi rajutan

Kelas resik 10000 - 1000

Kurang lemu tangane nganti suwe kanggo nyandhang

Mudhunake lapisan lan bledug

Can be used as underwear glove

Sampeyan bisa dicuci ing 40ºC kanthi bahan cuci netral

Bisa digunakke maneh, bisa dikontopasi

Complies with CE EN 388:2016, CE EN 420:2003.

Available in a wide range of sizes.

Pilihan Sunnyglove:

Sarung tangan Anti-statis (ESD)

Koleksi

Liner

gauge

Opsi lapisan

EN388

EN420

tembaga

Nylon + Tembaga

13G

Polyurethane (PU),

Nitrile (NBR)

PVC dll

Karbon

Nylon + Karbon

Chem Treated

Nylon

APLIKASI

Electronics, Printed Circuit Boards, Assembling, Telecommunication, Semiconductor, Solar, CD/DVD, Automotive, Optics, Pharmaceutics, Film, Farming, Restaurant, Hotels etc.Please ask for our special offers for big order quantities.

PANALITEN