EN
Kabeh Kategori

Sarung tangan Bersalinan PU

Sampeyan kene: Omah>Products>Sarung tangan Bersalinan PU

Polyester liner PU coating gloves

Kode: 3002YB

Ukuran: 6-11

Nggawe

Dhuwur-lentur lan bobot entheng

Rintangan abrasion lan resistensi tahan luh

Ketangkasan lan kekiatan banget



  • Description

  • Inquiry

  • produk Related

DESCRIPTION
PANALITEN
Contact Us