EN
Kabeh Kategori

Sarung Tangan Dilapisi PU

Sampeyan kene: Omah>Products>Sarung Tangan Dilapisi PU

2301YB Good Abrasion EN388 Nylon Pu Coating Glove

Nggawe

Bobot elastis lan abot banget

Tahan abrasi lan resistensi luh sing apik

Genggeman lan ketangkasan sing apik banget

Ora ana iritasi ing kulit

Ketangkasan lan daya tahan sing apik banget

Code:2301YB

Ukuran : S / 7, M / 8, L / 9 (ukuran liyane bisa disesuaikan)

  • Description

  • aplikasi

  • Inquiry

  • produk Related

DESCRIPTION

jeneng Product

Sarung tangan dilapisi PU

Ora Ana

2301YB

Material

Poliester, nilon, PU

Size

XS, S, M. L, XL, XXL utawa khusus

Werna

Ireng, putih, abu-abu utawa khusus

Liner

13/15/18 Gauge Polyester / Nylon Liner

Feature

Manset elastis, bebas DMF, genggeman sing apik, Kinerja abrasi sing kuat, rajutan Mulus, Bernapas ing punggung

Logo

Nyithak layar sutra lan nyithak transfer panas, welcome kanggo nggawe logo sampeyan

Sample

free

Certificate

EN 420; EN388; ISO 90001

kapasitas

300000 puluhan saben wulan

paket

10 pasang / polybag, 300 pasang / karton (utawa dibutuhake)


APLIKASI

Elektronik, Papan Sirkuit Cetak, Perakitan, Telekomunikasi, Semikonduktor, Surya, CD / DVD, Otomotif, Optik, Farmasi, Film, Pertanian, Restoran, Hotel, lsp. Nyuwun penawaran khusus kanggo jumlah pesanan sing akeh.

PANALITEN
Contact Us