EN
Kabeh Kategori

Sarung Tangan Dilapisi PU

Sampeyan kene: Omah>Products>Sarung Tangan Dilapisi PU

Liner Sarung Tangan Nylon alus lan Bernapas 2301

Good abrasion and grip

Nggawe

Kode : 2301

Ukuran : S / 7, M / 8, L / 9 (ukuran liyane bisa disesuaikan)

Color:White glove core

  • Description

  • aplikasi

  • Inquiry

  • produk Related

DESCRIPTION

jeneng Product

Sarung tangan dilapisi PU

Ora Ana

2301

Material

Poliester, nilon, PU

Size

XS, S, M. L, XL, XXL utawa khusus

Werna

Ireng, putih, abu-abu utawa khusus

Liner

13/15/18 Gauge Polyester / Nylon Liner

Feature

Manset elastis, bebas DMF, genggeman sing apik, Kinerja abrasi sing kuat, rajutan Mulus, Bernapas ing punggung

Logo

Nyithak layar sutra lan nyithak transfer panas, welcome kanggo nggawe logo sampeyan

Sample

free

Certificate

EN 420; EN388; ISO 90001

kapasitas

300000 puluhan saben wulan

paket

10 pasang / polybag, 300 pasang / karton (utawa dibutuhake)


APLIKASI

Elektronik, Papan Sirkuit Cetak, Perakitan, Telekomunikasi, Semikonduktor, Solar, CD / DVD, Otomotif, Optik, Farmasi, Film, Pertanian, Restoran, Hotel, lsp. Nyuwun penawaran khusus kanggo jumlah pesanan sing akeh.

PANALITEN
Contact Us