EN
Kabeh Kategori

Sarung Tangan Nitrile

Sampeyan kene: Omah>Products>Sarung Tangan Nitrile

Nitrile Palm Coated Glove

Code:3003GB

Size:6-11

Nggawe

Dhuwur-lentur lan bobot entheng

Rintangan abrasion lan resistensi tahan luh

Ketangkasan lan kekiatan banget


  • Description

  • Inquiry

  • produk Related

DESCRIPTION
PANALITEN
Contact Us