EN
Kabeh Kategori

Sarung Tangan Nitrile

Sampeyan kene: Omah>Products>Sarung Tangan Nitrile

Glossy nutrile safety gloves

Nggawe

Dhuwur-lentur lan bobot entheng

Rintangan abrasion lan resistensi tahan luh

Ketangkasan lan kekiatan banget

Kode: 5001P

Ukuran: 6-11


  • Description

  • Inquiry

  • produk Related

DESCRIPTION
PANALITEN