EN
Kabeh Kategori

Sarung Tangan Nitrile

Sampeyan kene: Omah>Products>Sarung Tangan Nitrile

3004RB EN388 4131X Sarung Tangan Coating Nitrile Foam Mikro

Kode : 3004RB

Ukuran : 6-11

Nggawe

Bobot elastis lan abot banget

Tahan abrasi lan resistensi luh sing apik

Ketangkasan lan daya tahan sing apik banget


  • Description

  • Inquiry

DESCRIPTION

jeneng Product

Sarung tangan nitril

Ora Ana

3004RB

Material

Poliester, Nilon, spandeks, nitril pasir, nitril mengkilap, busa mikro-nitril

Size

XS, S, M. L, XL, XXL utawa khusus

Werna

Ireng, putih, abu-abu utawa khusus

Jinis dilapisi

Lapisan nitril mengkilat utawa pasir

Liner

13/15 Gauge Polyester / Nylon / Spandex Liner

Feature

Tahan minyak, manset elastis, bebas DMF, genggeman sing apik, Kinerja abrasi sing kuat, rajutan Mulus, Bernapas ing punggung

Logo

Nyithak layar sutra lan nyithak transfer panas, welcome kanggo nggawe logo sampeyan

Sample

free

Certificate

EN 420; EN388; ISO 90001

kapasitas

300000 puluhan saben wulan

paket

10 pasang / polybag, 240 pasang / karton (utawa dibutuhake)


PANALITEN
Contact Us