EN
Kabeh Kategori

Sarung Tangan Nitrile

Sampeyan kene: Omah>Products>Sarung Tangan Nitrile

3004RB EN388 4131X Micro Foam Nitrile Coating Gloves

Code:3004RB

Ukuran : 6-11

Nggawe

Bobot elastis lan abot banget

Tahan abrasi lan resistensi luh sing apik

Ketangkasan lan daya tahan sing apik banget


  • Description

  • Inquiry

  • produk Related

DESCRIPTION

jeneng Product

Nitrile gloves

Ora Ana

3004RB

Material

Polyester, Nylon, spandex, sandy nitrile, glossy nitrile, nitrile micro-foam

Size

XS, S, M. L, XL, XXL utawa khusus

Werna

Ireng, putih, abu-abu utawa khusus

Jinis dilapisi

Glossy or sandy nitrile coating

Liner

13/15 Gauge Polyester/Nylon/Spandex Liner

Feature

Oil resistant, Elasticated cuff, DMF free, Good grip, Strong abrasion performance, Seamless knit, Breathable on back

Logo

Nyithak layar sutra lan nyithak transfer panas, welcome kanggo nggawe logo sampeyan

Sample

free

Certificate

EN 420; EN388; ISO 90001

kapasitas

300000 puluhan saben wulan

paket

10 pasang / polybag, 240 pasang / karton (utawa dibutuhake)


PANALITEN
Contact Us