EN
Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>News

Kapan sampeyan butuh sarung tangan anti statis?

2021 / 05 / 14 75

Sarung tangan anti statis digunakake ing lingkungan lokakarya anti-statis, resik lan bebas debu sing mbutuhake sarung tangan. Nganggo sarung tangan anti-statis bisa nyegah driji operator supaya ora langsung nutul komponen sensitif statis, lan kanthi aman bisa ngeculake statis awak manungsa sing digawa operator. Penting kanggo pekerja ing industri semikonduktor, industri optoelektronik, manufaktur semikonduktor, manufaktur tabung gambar elektronik, perusahaan manufaktur motherboard komputer, lan pabrik manufaktur ponsel bisa digunakake nalika digunakake.

gambar