Njaluk ing tutul

Omah>News

Departemen perdagangan internasional mentas diadegaké

Juli 01, 2019

381

Departemen perdagangan internasional saka Rudong Sunny glove co., Ltd didegaké tanggal 1 Juli 2019.

Departemen Perdagangan Internasional ing Rudong Sunny glove co.,ltd diadegaké ing 1 Julist 2019. Kanggo nambah daya saing perusahaan, lan visi internasional. Amarga 70% luwih akeh produk perusahaan (kayata Sarung tangan ESD, sarung tangan anti-statis, sarung tangan anti-pemotongan) kanggo pasar global lan diekspor liwat pedagang. Kualitas produk kita nganti standar ekspor. Kepala departemen wis rong puluh taun pengalaman ing perdagangan internasional, lan wis makarya ing rejeki 500 perusahaan lan perusahaan multinasional gedhe sing wis pengalaman sugih ing proses perdagangan internasional, kontrol kualitas, Manajemen resiko lan personel training etc. Rudong Sunny glove co., ltd kanthi sepenuh ati bakal nglayani pelanggan ing saindenging jagad liwat tim dinamis.