Njaluk ing tutul

Omah>News

Sarung tangan Sunny 18G ESD Sarung tangan

September 22, 2019

398

Supaya bisa menehi pelanggan pengalaman nganggo luwih nyaman, uga kanggo ketemu pelanggan.........

Supaya bisa nyedhiyakake pengalaman nganggo sing luwih nyaman kanggo para pelanggan, uga kanggo nyukupi syarat produksi sarung tangan pelanggan sing ditapis. Rudong Sunny gloves co.,ltd bubar kasil ngembangake sarung tangan 18G ESD. Sarung tangan 18G luwih tipis tinimbang sarung tangan 13G, luwih kaya lapisan kulit ing tangan buruh sing ngidini driji bisa ngolah proses produksi kanthi luwih fleksibel.