Njaluk ing tutul

Omah>News

Sarung Tangan Sunnny Ngowahi Lini Produksi Dipping

Februari 27, 2020

354

Ing wektu anyar, Sunny Glove ngowahi baris produksi dipping. Kanggo ngetutake tren pasar ...

        Ing wektu anyar, Sunny Glove ngowahi baris produksi dipping. Supaya bisa ngetutake tren pasar, kita rencana kanggo ngowahi garis produksi dadi siji khusus kanggo mrodhuksi sarung tangan sing tahan potong, supaya bisa ngasilake sarung tangan sing berkualitas kanthi rega sing padha lan nyukupi panjaluk sing saya tambah akeh. Transformasi jalur produksi iki bakal njupuk udakara 4 wulan lan samesthine bakal rampung ing wulan Juni.