Njaluk ing tutul

Omah>News

Sarung tangan Sunny Customer Visit India

Agustus 28, 2019

353

26 Agustus 2019. Direktur Manish lan Pankaj saka Mectronics Marketing Services teka lan ngunjungi sarung tangan Sunny....

26 Agustusth 2019. Direktur Manish lan Pankaj saka Mectronics Marketing Services teka lan ngunjungi sarung tangan Sunny.

Mr.Manish lan Pankaj numpak 2 jam khusus kanggo ngunjungi pabrik kita. .

Amarga tuku sarung tangan ESD saka perusahaan dagang, wektu pangiriman lan kualitas ora bisa dijamin, sing nyebabake kegagalan bisnis.

 

Pak Manish menehi penegasan kapasitas produksi pabrik lan muji sistem kontrol kualitas.

 

Loro-lorone ngobrol babagan jumlah pesenan, rega, cara pangiriman lan liya-liyane. Pak Manish njupuk conto lan saiki bakal ngatur pesenan nalika bali menyang India.