EN
Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah>News

Babagan sarung tangan Anti statis

2021 / 05 / 15 108

Iki digawe saka benang anti-statis khusus. Bahan dasar digawe saka serat poliester lan konduktif. Jarak antarane serat konduktif yaiku 4mm, 5mm utawa 10mm. Sarung tangan duwe elastisitas lan sifat anti-statis sing apik kanggo nyegah listrik statis sing digawe awak manungsa supaya ora ngrusak produk kasebut. , Cocog kanggo digunakake ing industri elektronik, semikonduktor, lokakarya tanpa debu lan saben dina.

gambar