Njaluk ing tutul

Omah>News

Babagan sarung tangan Anti statis

Muga 15, 2021

255

Iki digawe saka benang anti-statis khusus.

Iki digawe saka benang anti-statis khusus. Bahan dasar digawe saka serat poliester lan konduktif. Jarak antarane serat konduktif yaiku 4mm, 5mm utawa 10mm. Sarung tangan duwe elastisitas lan sifat anti-statis sing apik kanggo nyegah listrik statis sing digawe awak manungsa supaya ora ngrusak produk kasebut. , Cocog kanggo digunakake ing industri elektronik, semikonduktor, lokakarya tanpa debu lan saben dina.

gambar