EN
Kabeh Kategori

Sarung Tangan Mekanik

Sampeyan kene: Omah>Products>Sarung Tangan Mekanik

Sarung Tangan Konstruksi Greenfield Green Tpr 7001GB

Code: 7001GB

Ukuran: 9-11

Bahan: nilon + HPPE + TPR

Kinerja tahan apik

Proteksi pengaruh TPR ing sisih ndhuwur tangan lan driji dawa


  • Description

  • Inquiry

  • produk Related

DESCRIPTION

jeneng Product

Sarung tangan mekanik

Ora Ana

7001GB

Material

Poliester, Nylon, HPPE, spandex, pasir pasir, nitril mengkilap, TPR

Size

XS, S, M. L, XL, XXL utawa khusus

Werna

Ireng, putih, abu-abu utawa khusus

Jinis dilapisi

Lapisan PU utawa nitril

Liner

13 Gauge Polyester / Nylon / HPPE / Spandex Liner

Feature

Tahan pengaruh sing apik, manset elastis, bebas DMF, genggeman sing apik, Kinerja abrasi sing kuat, rajutan Mulus, Bernapas ing punggung

Logo

Nyithak layar sutra lan nyithak transfer panas, welcome kanggo nggawe logo sampeyan

Sample

free

Certificate

EN 420; EN388; ISO 90001

kapasitas

30000 puluhan saben wulan

paket

10 pasang / polybag, 240 pasang / karton (utawa dibutuhake)


PANALITEN
Contact Us