EN
Kabeh Kategori

Sarung tangan ESD

Sampeyan kene: Omah>Products>Sarung tangan ESD

2306F Sarung Tangan Tembaga En388 X13xx Pu Fingertips

Nggawe 

Non-slip nganggo pucuk driji PU dilapisi

Cahya, lancip lan bisa dipakai

Kode : 2306F

Ukuran : S / 7, M / 8, L / 9 (ukuran liyane bisa disesuaikan)

Kinerja : Anti statis kanthi konduksi sing ringkih, Indeks: 10 ^ 3-10 ^ 5Ω

  • Description

  • aplikasi

  • Inquiry

DESCRIPTION

jeneng Product

Sarung tangan sawit ESD utawa pas

Ora Ana

2306F

Material

Poliester, nilon, serat karbon, serat tembaga, PU

Size

XS, S, M. L, XL, XXL utawa khusus

Werna

Ireng, putih, abu-abu utawa khusus

Jinis dilapisi

PU dilapisi ing telapak tangan utawa driji

Liner

13/15/18 Gauge Polyester / Nylon / Carbon / Copper Liner

Resistensi lumahing

10 ^ 6-10 ^ 9

Feature

Manset elastis, bebas DMF, genggeman sing apik, Kinerja abrasi sing kuat, rajutan Mulus, Bernapas ing punggung

Logo

Nyithak layar sutra lan nyithak transfer panas, welcome kanggo nggawe logo sampeyan

Sample

free

Certificate

EN 420; EN388; ISO 90001

kapasitas

300000 puluhan saben wulan

paket

10 pasang / polybag, 300 pasang / karton (utawa dibutuhake)


APLIKASI

Lukisan elektrostatik ing otomotif lan industri liyane

Nyedhiyakake produk plastik

Ngilangi bebaya debit elektrostatik ing Industri Petrokimia, lsp.

PANALITEN
Contact Us