EN
Kabeh Kategori

Sarung tangan ESD

Sampeyan kene: Omah>Products>Sarung tangan ESD

2306 EN388 En420 Esd Tembaga Sarung Tangan Serat Tembaga

Rapi

Air-permeable

Peregangan

Antistatic

Kenyamanan lan ketangkasan sing optimal

Kode : 2306

Ukuran : S / 7, M / 8, L / 9 (ukuran liyane bisa disesuaikan)

Werna: Inti sarung tangan anti-statis

  • Description

  • aplikasi

  • Inquiry

DESCRIPTION

jeneng Product

Sarung tangan sawit ESD utawa pas

Ora Ana

2306

Material

Poliester, nilon, serat karbon, serat tembaga, PU

Size

XS, S, M. L, XL, XXL utawa khusus

Werna

Ireng, putih, abu-abu utawa khusus

Jinis dilapisi

PU dilapisi ing telapak tangan utawa driji

Liner

13/15/18 Gauge Polyester / Nylon / Carbon / Copper Liner

Resistensi lumahing

10 ^ 6-10 ^ 9

Feature

Manset elastis, bebas DMF, genggeman sing apik, Kinerja abrasi sing kuat, rajutan Mulus, Bernapas ing punggung

Logo

Nyithak layar sutra lan nyithak transfer panas, welcome kanggo nggawe logo sampeyan

Sample

free

Certificate

EN 420; EN388; ISO 90001

kapasitas

300000 puluhan saben wulan

paket

10 pasang / polybag, 300 pasang / karton (utawa dibutuhake)


APLIKASI

Elektronik, Papan Sirkuit Cetak, Perakitan, Telekomunikasi, Semikonduktor, Solar, CD / DVD, Otomotif, Optik, Farmasi, Film, Pertanian, Restoran, Hotel, lsp. Nyuwun penawaran khusus kanggo jumlah pesanan sing akeh.

PANALITEN
Contact Us