Njaluk ing tutul

Omah>aplikasi>Déwan elektronik

Déwan elektronik

Benang serat Electrostatic Dissipative (ESD) dicampur karo nilon serat sing sithik kanggo nyuda statis ing sarung tangan ...

Benang serat Electrostatic Dissipative (ESD) dicampur karo nilon lint sing sithik kanggo nyuda statis ing permukaan sarung tangan kanggo ningkatake kinerja ing perakitan elektronik.

Skenario aplikasi liyane