EN
Kabeh Kategori

Cut Sarung Tangan Tahan

Sampeyan kene: Omah>Products>Cut Sarung Tangan Tahan

Sarung tangan Tangan Nitrile Cut

Code:6006GBN

Ukuran: 7-11

Color:Green Cut-resistant glove core、Black nitrile coating

Dhuwur-lentur lan bobot entheng

Nganggo resistensi kanthi kualitas lan luh

Genggeman lan ketangkasan apik banget


  • Description

  • Inquiry

  • produk Related

DESCRIPTION
PANALITEN
Contact Us