EN
Kabeh Kategori

Cut Sarung Tangan Tahan

Sampeyan kene: Omah>Products>Cut Sarung Tangan Tahan

Sarung tangan Tangan Motong Kualitas Tinggi

Code:6006YBN

Ukuran: 7-11

Color:Yellow Cut-resistant glove core、Black nitrile

Dhuwur-lentur lan bobot entheng

Nganggo resistensi kanthi kualitas lan luh

Genggeman lan ketangkasan apik banget


  • Description

  • Inquiry

  • produk Related

DESCRIPTION
PANALITEN
Contact Us