EN
Kabeh Kategori

Cut Sarung Tangan Tahan

Sampeyan kene: Omah>Products>Cut Sarung Tangan Tahan

Sarung tangan abu-abu 5 Ireng PU sarung tangan abu-abu

Nggawe

Dhuwur-lentur lan bobot entheng

Rintangan abrasion lan resistensi tahan luh

Genggeman lan ketangkasan apik banget

Kode: 6005B

Ukuran: S / 7, M / 8, 9, ukuran liyane bisa disesuaikan)

Werna: inti sarung tangan abu-abu tahan Gray Black PU

  • Description

  • aplikasi

  • Inquiry

  • produk Related

DESCRIPTION

Apa sarung tangan anti-nglereni / Motong

Teknologi unik wis dikhususake khusus kanggo nggawe HPPE utawa benang khusus sing bisa digarap karo nilon. Asil dipotong sarung tangan sing tahan kanthi kualitas dhuwur sing ngasilake asil tes konsisten sing uga katon warni. Konstruksi rajutan lancar nglindhungi tangan saka cedera ing papan kerja amarga ora netepi kabijakan aman tanpa nyukupi kompresi, ketangkasan, sensitivitas utawa taktik. Sawit lan driji sing ditutupi nyedhiyakake genggaman, abrasion, motong lan resistansi sing luwih apik. Perawatan bali lan ambegan anti-bakteri ningkatake rasa adhem lan kesegaran. Benang filamen sing terus-terusan ndadekake lemah garing. Serat non-spun nyuda gatal. Digunakake kanggo Déwan otomotif, elektronik, penanganan kaca, penanganan logam, pangolahan panganan, konstruksi, pulp lan kertas, plastik, keperluan umum, daur ulang & selamet, lsp.

Sarung tangan bisa dicuci, tahan bahan kimia, banyu lan sinar ultraviolet kanggo macem-macem panggunaan. Lengan tahan tahan tanpa potong uga kasedhiya ing macem-macem dawa, ukuran lan warna.

Sunnyglove Anti-sarung tangan

Digawe saka teknik rajutan sing apik, lancar.

Dilapisi lapisan PU sing nambah cengkraman

Kasedhiya karo pelapik serat HPPE lan kaca sing nyedhiyakake kekuwatan

Desain ambegan bisa digunakake supaya tangan tetep adhem nalika dianggo

Nawakake abrasi sing apik lan tahan tahan luh nambah umur dawa

Desain sing lancip lan kenceng njamin karem sing cocog

Konstruksi linting rendah nyuda resiko kontaminasi

Rencana lancar nambah kenyamanan nalika dienggo

Tundhuk karo CE EN388: 2016, CE EN420: 2003

Kasedhiya ing macem-macem ukuran

Pilihan Sunnyglove:

Sarung tangan Anti-Motong

Koleksi

Liner

gauge

Opsi lapisan

EN388

EN420

Level2

HPPE + Spendex + nilon

13G

Polyurethane (PU),

Nitrile (NBR)

PVC dll

Level3

HPPE + Spandex

Level4

HPPE + Spandex + Serat Kaca utawa Serat Stainless Steel

Level5

HPPE + Spandex + Serat Kaca utawa Serat Stainless Steel

APLIKASI

Majelis

DIY

Elektronik,

Builders

Manufaktur

Pakaryan industri

Bisa nangani

Pabrikan kaca

Machinist

Automotive

Nangani logam

Packaging

Ceramics

Glazing

maintenance

packing

Pemriksaan produk

Pangopènan kereta api

Scaffolding

Rumah Sakit

Irisan

construction

Panguwasa lokal

Mekanika

PANALITEN