EN
Kabeh Kategori

Cut Sarung Tangan Tahan

Sampeyan kene: Omah>Products>Cut Sarung Tangan Tahan

Sarung Tangan Dilapisi Kelapa Sawit 6005G EN388 4443d

Permeable

Bobot elastis lan abot banget

Good wear resistance and tear resistance

Genggeman lan ketangkasan sing apik banget

No stimulation to skin

Code:6005G

Size:S, M, L(other sizes can be customized)

Color:Grey Cut-resistant glove core、Grey PU

  • Description

  • aplikasi

  • Inquiry

  • produk Related

DESCRIPTION

jeneng Product

Sarung tangan tahan potong

Ora Ana

6005G

Material

HPPE, Poliester, Nylon, PU, ​​Nitrile

Size

S, M. L, XL, XXL utawa khusus

Werna

Ireng, putih, abu-abu, ijo, abang utawa khusus

Knitting

13/15 Gauge Glove Knit Seamless Knit with Cut Resistant Technology

Feature

Manset elastis, gratis DMF, Genggeman sing apik, Kinerja abrasi sing kuat, rajutan Mulus, Bernapas ing punggung, Kinerja anti-potong sing apik

Logo

Nyithak layar sutra lan nyithak transfer panas, welcome kanggo nggawe logo sampeyan

Sample

free

Certificate

EN 420; EN388; ANSI, ISO 90001

kapasitas

300000 puluhan saben wulan

paket

10 pasang / polybag, 250 pasang / karton (utawa dibutuhake)


APLIKASI

Assembly&DIY

Electronics&Builders

Fabrication&Industrial work

Can handling&Glass manufacturing

Machinist&Automotive

Metal handling&Packaging

Ceramics&Glazing

Maintenance&Packing

Product inspection&Railway maintenance

Scaffolding&Slaughterhouse

Slicing&Construction

Local authorities&Mechanics

PANALITEN
Contact Us