EN
Kabeh Kategori

Cut Sarung Tangan Tahan

Sampeyan kene: Omah>Products>Cut Sarung Tangan Tahan

Sarung Tangan Dilapisi Kelapa Sawit 6005G EN388 4443d

Bisa ditembus

Bobot elastis lan abot banget

Resistensi nyandhang apik lan tahan luh

Genggeman lan ketangkasan sing apik banget

Ora stimulasi ing kulit

Kode : 6005G

Ukuran : S, M, L (ukuran liyane bisa disesuaikan)

Werna : Inti sarung tangan tahan abu-abu 、 PU Abu-abu

  • Description

  • aplikasi

  • Inquiry

DESCRIPTION

jeneng Product

Sarung tangan tahan potong

Ora Ana

6005G

Material

HPPE, Poliester, Nylon, PU, ​​Nitrile

Size

S, M. L, XL, XXL utawa khusus

Werna

Ireng, putih, abu-abu, ijo, abang utawa khusus

Knitting

13/15 Gauge Glove Knit Seamless Knit with Cut Resistant Technology

Feature

Manset elastis, gratis DMF, Genggeman sing apik, Kinerja abrasi sing kuat, rajutan Mulus, Bernapas ing punggung, Kinerja anti-potong sing apik

Logo

Nyithak layar sutra lan nyithak transfer panas, welcome kanggo nggawe logo sampeyan

Sample

free

Certificate

EN 420; EN388; ANSI, ISO 90001

kapasitas

300000 puluhan saben wulan

paket

10 pasang / polybag, 250 pasang / karton (utawa dibutuhake)


APLIKASI

Majelis & DIY

Elektronik & Tukang Bangunan

Pabrikan & Pekerjaan industri

Bisa nangani & manufaktur kaca

Mesin & Otomotif

Penanganan & Kemasan Logam

Keramik & Kaca

Pangopènan & Pengepakan

Pamriksaan produk & pangopènan Railway

Perancah & Nyembelih

Ngiris & Konstruksi

Panguwasa lokal & Mekanika

PANALITEN
Contact Us